Jokavuotinen seikkailukertomus

image description
Talousalan julkaisu järjestää vuosittain nyt jo perinteeksi muodostuneen talviulkoiluviikonlopun muutamalle kymmenelle tärkeimmälle ilmoitusasiakkaalleen. Tavoitteena on saada huippukiireiset ihmiset irtautumaan yhdessä oravanpyörästä ja oivaltamaan yhteistyön voima. Lisätavoitteena on ollut luoda olosuhteet asiakkaiden keskinäisten suhteiden kehittymiselle.

Miten säväyttää kaiken nähneitä ja kokeneita kovan tason yritysjohtajia? Miten motivoida nämä kiireiset ihmiset irrottautumaan arjesta ja vastaamaan juuri tähän kutsuun myöntävästi?

Tapahtumasarjan teemana on jatkuva seikkailutarina, jossa vierailla on oma, vaihtuva roolinsa. Samalla osallistujat sitoutetaan vuodesta toiseen jatkuvaan perinteeseen. Tällöin tarjoutuu luonnollinen keino lähestyä heitä ennen ja jälkeen itse tapahtuman sen juoneen liittyvillä viesteillä.

Ensimmäisenä vuonna teemana olivat arktiset seikkailut, mm. jääkiipeily, survival-taidot, off road lumessa, vetovarjoilu. Toisena vuonna teemana oli Klondike: kullankaivuu ja -huuhdonta, koiravaljakot, shamaani-intiaanileiri, talvirodeo. Mukana menossa olivat myös Kummelit, Kultakuume-elokuvan hengessä. Kummelit tekivät myös asiakkaille kutsuna postitetun tiiseri-videon.

Kolmantena vuotena vieraat saivat kutsun Amerikassa kadonneen kultamiljonääri Wiljam Hippulan perinnönjakoon 30-lukulaiseen metsästysmajamiljööseen.

Jokaisen tapahtuman jälkeen jää ilmaan jännitysmomentti: Mitä ensi vuonna?