Palvelut

Tiimihengen kohotusta

Yhteiset railakkaat kokemukset voivat lujittaa yhteistyöhenkeä tehokkaammin kuin vuosienkaan kanssakäynti jokapäiväisissä työasioissa. Irtiotto arjesta, uudet kokemukset, jännitys ja onnistuminen ovat omiaan edistämään ryhmän sisäistä tukea ja luottamusta

Kannustamista ja palkitsemista

Oli kyseessä sitten oman väen tai jakelukanavasi myyntikilpailut, aloitekampanjat tai loppuvuoden kirijaksot, meiltä saat pistejärjestelmät, räväkän kommunikoinnin ja ohjelmien hallinnoinnin.

Erikoismatkoja lähelle ja kauas

Kun matkatoimistojen valikoimat ovat liian tavanomaisia, käänny puoleemme. Maailmaa nähneiltä asiantuntijoiltamme saat uniikkeja ideoita niin lähialueille kuin kauemmaksikin. Pääosassa hienot elämykset, yllätykset ja hyvin toimivat järjestelyt.

Unohtumattomia elämyksiä kansainvälisille vieraillesi

Jokainen kotimaan rajojen ulkopuolella toimiva yritys on törmännyt samaan ongelmaan: kuinka varmistetaan, että ulkomaisille vieraille jää lähtemättömän positiivinen vaikutelma vierailustaan Suomessa ja erityisesti yrityksestäsi?

Seikkailuja

Voit itse esittää omat toiveesi, laatia ohjelman yhdessä kanssamme – tai antaa meidän luoda yllätykset, jotka saavat taatusti sukat pyörimään jaloissa. Pian toteat itsekin, ettei meitä syyttä pidetä Suomen luovimpana ja omaperäisimpänä.

Joukosta positiivisesti erottuvia tapahtumia

"Älä kerro millainen olet, näytä se!" Raikkaasti ideoidulla ja huolellisesti toteutetuilla tapahtumilla luot otollisia olosuhteita joukosta erottumiselle, me-hengen lujittamiselle, yrityskuvan personalisoinnille.