Kannustamista ja palkitsemista

image description
Seikkailu Oy on Suomen ainoa täyden palvelun kannustetalo. Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään joko entistä paremman, jo kadonneeksi luullun tai kokonaan uuden tuloskunnon.

Oli kyseessä sitten oman väen tai jakelukanavasi myyntikilpailut, aloitekampanjat tai loppuvuoden kirijaksot, meiltä saat pistejärjestelmät, räväkän kommunikoinnin ja ohjelmien hallinnoinnin. Maksimoimme myös ei-rahallisten kannusteohjelmiesi verohyödyt. Palkintoja voi valita sadoista merkkituotteista. 

Olemme online-kannusteohjelmien edelläkävijä Suomessa. FINCENTIVE TM -sovelluksiemme avulla kokoat yhteen dynaamiset viestintätyökalut, raportointityökalut ja seurantatiedot sekä jatkuvasti päivittyvän online-palkintokatalogin. Kaikki tämä yrityksesi näköisenä ja kokoisena – reaaliaikaisesti, turvallisesti ja joustavasti.

Matkaideoistamme löydät palkintomatkat, jotka taatusti saavat sukat pyörimään jaloissa! Katso video F-Securelle toteuttamastamme palkintomatkasta Sveitsin Grindelwaldiin. Huikeita elämyksiä, ainutlaatuisia seikkailuhenkisiä aktiviteetteja ja sveitsiläistä vieraanvaraisuutta sisältänyt matkatoteutus oli jo viides laatuaan Kroatian, Skotlannin, Georgian ja Andalusian jälkeen. 

Vuosittainen kannusteohjelma vienyt voittajat sittemmin myös Pohjois-Italiaan, Sloveniaan ja Marokkoon. Lue lisää >