Videot

Catalyst Teambuilding ja Seikkailu - Huippuaktiviteetteja perehdyttämiseen ja sitouttamiseen

Vinkkejä aktiviteeteista, joilla sitoutat ja perehdytät työntekijöitäsi.

President's Club -kannustematkat

Tapahtuma- ja tiimiaktiviteettien trendeistä yhdeksi tärkeimmistä nousee työhyvinvointi. Tiimiaktiviteettien tavoitteena on tuoda väki yhteen mielekkään yhdessä tekemisen merkeissä ja vaikuttaa positiivisesti niin henkiseen kuin fyysiseen hyvinvointiin.

Boomtime-flashmob Oslossa

WAKAWAKA - This is for Africa! 150 rezidorilaisen flashmob-esitys keskellä Osloa keräsi rahaa World Childhood Foundationille. Seikkailun väki opasti musisoimaan Boomwhackereilla ja tanssimaan Shakiran tahdeissa, harjoitteluaikaa vain kolme varttia.

Conventa Ambassador -haastattelu

Seikkailun toimitusjohtaja Timo Heinaro nimitettiin ensimmäiseksi Conventa Ambassadoriksi hänen ansioistaan Kaakkois-Euroopan MICE-matkailun kehittämisessä ja edistämisessä. Katso Timon tiukka haastattelu, jossa käydään läpi mm. incentive-matkailun...

Crystal Avard palkinnon voittanut esimerkki matkatoteutuksistamme

Finnish in Russia on lyhyt kooste ainutkertaisesta matkatoteutuksestamme, joka voitti ensimmäisenä (ja edelleen ainoan) pohjoiseurooppalaisena Crystal Award –palkinnon maailman parhaista kannusteohjelma- ja –matkatoteutuksista.

Xerox, palkintomatkatoteutus

Xeroxille DDR-teemalla toteutetun Trabiralli-myyntikilpailun palkintomatkatoteutus pääsi peräti Slovenian RTVSLO -television pääuutislähetykseen! Trabiralli valittiin myös ainoaksi case-esimerkiksi Society of Incentive & Travel Executives -järjestön...

Viitosluokan koskenlaskua Sambesi-joella

Meiltä kysytään usein, mikä on ollut mieliinpainuvin seikkailumme tähän mennessä. No, mikä sitten on hurjin? Tässä yksi esimerkki: koskenlaskua Sambesi-joella 120 m syvässä kanjonissa suoraan Viktorian putousten juurelta (putouksia ei sentään lasketa).