Joukosta positiivisesti erottuvia tapahtumia

image description
Älä kerro millainen olet, näytä se!" Raikkaasti ideoidulla ja huolellisesti toteutetuilla tapahtumilla luot otollisia olosuhteita joukosta erottumiselle, me-hengen lujittamiselle, yrityskuvan personalisoinnille.

Seikkailu Oy on legendaarinen suomalaisen tapahtumamarkkinoinnin uranuurtaja. Olemme olleet mukana rakentamassa monen toimialan johtavia brändejä ja auttaneet satoja suomalaisia sekä kansainvälisiä yrityksiä erottumaan joukosta muita persoonallisempina, luovempina, rohkeampina ja vieraanvaraisempina.

Vastaamme haasteisiin ja pyrimme täyttämään tavoitteet paitsi käärimällä omat hihamme, innostamalla kumppaniverkostomme toimijat huippusuorituksiin. Vuosien mittaan meille on kertynyt aimo annos tietotaitoa asiakkaan tavoitteisiin perehtymisessä ja mitä ihmeellisimpien viestien konkretisoinnissa.

Tuotantotiimimme koostuu niin kokeneista konkareista, osaavista organisoijista kuin tuoreimmatkin trendit tiedostavista nuorista voimista. Mottonamme on ”We make events from the heart, not by heart” ja se näkyy myös lopputuloksissa!