Erikoismatkoja lähelle ja kauas

image description
Kun matkatoimistojen valikoimat ovat liian tavanomaisia, käänny puoleemme. Maailmaa nähneiltä asiantuntijoiltamme saat uniikkeja ideoita niin lähialueille kuin kauemmaksikin – oli kohde sinulle sitten tuttu tai odotat meiltä uusia, tuoreita matkaehdotuksia. 
Pääosassa hienot elämykset, yllätykset, hyvin toimivat järjestelyt ja aidot kosketukset kohteen parhaimpiin erikoisuuksiin. Myös niille kaiken nähneille ja kaiken kokeneille.

Seikkailun laaja kansainvälinen, vuosia rakennettu ja testattu kumppaniverkosto takaa tarvittavat resurssit kaikilla mantereilla. Asiointi kanssamme hoituu kätevästi ja turvallisesti Suomesta käsin. Me vastaamme asioiden sujumisesta ja budjetissa pysymisestä eksoottisissakin olosuhteissa. 

Osaamisemme ei jää pelkästään joukosta erottuvien matkaohjelmien ideointiin ja tasokkaaseen toteutukseen. Hallitsemme myös kutsuprosessit, ohjeistukset, yllätyslahjat ja reissujen ikuistukset drone-kuvauksin. Erikoisosaamistamme ovat myös kannusteohjelmat. Lue lisää >.

Seikkailu Oy:llä on ollut ilo tuoda Suomeen Pohjois-Euroopan ensimmäinen (ja edelleen ainoa) Crystal Award -palkinto, jonka jakaa vuosittain Society for Incentive Travel Excellence (SITE) maailman parhaista kannustematka- ja incentive-ohjelmatoteutuksista.

”Seikkailu comes up with some amazingly creative programmes” 

                    -  Conference & Incentive Travel Magazine.