Unohtumattomia elämyksiä kansainvälisille vieraillesi

image description
Jokainen kotimaan rajojen ulkopuolella toimiva yritys on törmännyt samaan ongelmaan: kuinka varmistetaan, että ulkomaisille vieraille jää lähtemättömän positiivinen vaikutelma vierailustaan Suomessa ja erityisesti yrityksestäsi?

Kohderyhmänä olevat ihmiset eivät yleensä tiedä mitään suomalaisuudesta – tai eivät edes koko Suomesta. Millaisena haluamme esitellä Suomen ja yrityksemme? Miten välittää halutut viestit yli kieli- ja kulttuurirajojen? Ja kuinka pystytään takaamaan, että yrityksen järjestämässä tapahtumassa vieras tuntee, että juuri nämä kokemukset ovat jotakin sellaista, mihin tavanomainen turisti ei koskaan pääse käsiksi.

Viesti yrityksesi innovatiivisuutta ja laatutietoisuutta elämyksellisten vierasohjelmien avulla. Näytä, mistä suomalaiset ammentavat voimavaransa: puhtaasta luonnosta ja erämaiden rauhasta, väkevästä historiasta, mutkattomasta elämäntyylistä (omaperäisestä mutta rehdistä elämäntavasta/luonteenpiirteistä).

Seikkailu Oy on erittäin kokenut ulkomaalaisille suunnattujen tapahtumien järjestäjä. Henkilöstömme kielitaito ja kulttuuriymmärrys eivät rajoitu suomeen, ruotsiin ja englantiin, vaan järjestelyt sujuvat myös eksoottisemmilla kielillä ja vieraampien kulttuurien ehdoilla.