Huippu saavutetaan yhdessä!

Tiedämme, kuinka kriittistä on pitää työntekijät motivoituneina, yhtenäisinä ja 
innovatiivisina. Tämän päivän kilpailullisessa liike-elämässä on aivan keskeistä löytää 
tapoja, jotka tekevät joukkueestasi vahvemman ja sitoutuneemman.

Tässä Seikkailu astuu kuvaan

Tarjoamme ainutlaatuisia matkapaketteja, jotka on suunniteltu erityisesti yritysten kannusteohjelmiin ja tiiminrakennukseen. Paljon enemmän ja erilaista, ylittämään tavanomaiset bonukset ja palkkiot.

Miksi valita Seikkailu?

Ainutlaatuiset kohteet: Tarjoamme matkoja paikkoihin, joihin useimmat eivät ole edes ajatelleet matkustavansa, tai eivät yksinkertaisesti pääse. Räätälöidyt kokemukset: Jokainen yritys on erilainen, ja me räätälöimme matkat aina asiakkaidemme tarpeiden ja tavoitteiden mukaisiksi. Takuu: Olemme ylpeitä palvelumme laadusta ja takaamme, että jokainen seikkailu on muistamisen arvoinen.

Yhteistyö ja oppiminen: Matkoillamme ei ole kyse pelkästään ainutlaatuisista elåämyksistä ja kokemuksista. Integroimme halutessasi matkaohjelmiin myös tiiminrakennusharjoituksia ja -aktiviteetteja varmistaaksemme, että tiimisi palaavat kotiin entistä yhtenäisempinä.

Kuvittele tiimisi yhdessä kohottamassa maljoja tulivuoren huipulla, ratkaisemassa tehtäviä viidakossa tai oppimassa uusia taitoja paikallisilta yhteisöiltä eri puolilla maailmaa. Nämä ovat kokemuksia, jotka eivät vain vahvista tiimiäsi, vaan myös tuovat mukanaan yhteisiä muistoja, jotka puhuttavat pitkään.

Ota askel kohti seuraavaa suurta seikkailuanne ja ota yhteyttä räätälöidäksesi oman ainutlaatuisen matkasi.

Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät, kun työ ja leikki kohtaavat. Odotamme innolla mahdollisuutta auttaa tiimejäsi saavuttamaan oman huippunsa!

”Mikä mieletön seikkailu – ja muistoja, jotka eivät unohdu koskaan!”

Grindelwald, Sveitsi

Fonectan haasteellisessa myyntikulttuurien yhdistymistilanteessa tavoitteena oli saada toisilleen tuntematon henkilöstö työskentelemään yhteen ja saavuttamaan vaativa myyntitavoite puolessa vuodessa. Fonecta loi näyttävän kannusteohjelman, joka sisälsi jättitaulun, henkilökohtaiset kannustekirjeet, ja unohtumattoman matkan Grindelwaldiin. 

Matka ylitti odotukset, ja kannusteohjelma maksoi itsensä takaisin 14-kertaisesti. Tomi Pihlas, tiiminvetäjä, korosti parempaa yhteenhitsautumista, ja hyvää tunnelmaa. Kannusteohjelman toteuttaminen on saanut tunnustusta kansainvälisillä konferensseilla sekä julkaisuissa.

Tutustu tarkemmin >

”Loistava ja motivoiva reissu, mahtavia aktiviteetteja – hyvää työtä jälleen kerran”

Bled-järvi, Slovenia

Seikkailu Oy on vastannut F-Securen (ja WithSecuren) maailmanlaajuisesta President's Club -kannusteohjelmasta jo vuodesta 2016 lähtien. Huipputyöntekijät ovat päässeet nauttimaan ainutlaatuisista matkoista eri puolille maailmaa. 

Yksi matkoista suuntautui Sloveniaan. Majoitumme Jugoslavian presidentti Titon tyylikäs kesäresirenssiin, jossa ovat aiemmin yöpyneet mm. Idi Amin, Bokassa ja Kim il-Sung. Gaalailtaa juhlittiin konserttisalissa, jossa Titokin kestitsi valtio- ja julkkisvieraitaan. Paikka on edelleen Slovenian hallituksen protokollakäytössä, nyt varattuna pelkästään delegaatiomme käyttöön.

Nelipäiväinen reissu oli täynnä mukaansatempaavaa ohjelmaa. Väki oppi soutamaan ja kisaamaan olympiakahdeksikoilla Slovenian olympiavalmentajan johdolla. Mehiläistenhoito on tärkeä osa slovenialaista perinnettä ja rakensimmekin tiimityönä useita mehiläispesiä, joiden hunajasta pääsemme  nauttimaan tulevina satokausina. Iltaa vietettiin upeassa, keskiaikaisessa linnassa, josta avautui henkeäsalpaavat näkymät. Matkaohjelmaan kuului myös VIP-vierailu Euroopan suurimpiin tippukiviluoliin. 

Lue lisää President's Clubista >

Katso reissuvideoita >

Timo Heinaro, mies huippureissujen takana

“Timo on todellakin mies paikallaan! Maailman paras matkojen järjestäjä – innostunut, kaikista yksityiskohdista huolehtiva, muuttuviin tarpeisiin mukautuva aina hymyilevä mies, joka tarjoaa poikkeuksellisia matkakokemuksia” 

Näin ovat asiakkaat todenneet Timosta, suomalaisen tapahtuma-alan uranuurtajasta ja kansainvälisestikin palkitusta kannustematkojen asiantuntijasta. 

Timo on huseerannut Seikkailu Oy:n primuksena ja moottorina jo 30 vuoden ajan keräten matkakokemuksia, kommelluksia ja luottoystäviä lähes 80 maasta ympäri maailman. Vapaa-ajalla Timon tavoittaa kilpapurjehduksen parista, mutkamäkeä laskemasta tai kiipeilemästä. Timo on myös intohimoinen saunoja, sienestäjä ja ruoanlaittaja.

”Seikkailu toteuttaa uskomattoman luovia matkakokonaisuuksia”

Seikkailu Oy:llä on ollut ilo tuoda Suomeen Pohjois-Euroopan ensimmäinen (ja edelleen ainoa) Crystal Award -palkinto, jonka Society for Incentive Trave Excellence (SITE) jakaa vuosittain maailman parhaista kannustematka- ja incentive-ohjelmatoteutuksista.

Osallistujien antama arvosana reissuistamme

Yhdessä huipulle – jätä yhteystietosi!

Voit myös ottaa yhteyttä 010 430 0800 tai timo(at)seikkailu.fi