Fingridin erittäin hallittu ketjureaktio

Finngridin 300-henkinen osallistujajoukko rakensi sarjan mitä vinkeämpiä mekaanisia laitteita, jotka saivat aikaan taidokkaan ketjureaktion. Toisiaan seuraavat liikesarjat siirsivät energian laitteesta toiseen kiemurrellen tiimpöydältä toiselle. Paikkana oli Hanasaaren konferenssikeskus, missä liikesarjat kulkivat alakerrasta yläkertaan - ja jännittävänä loppuhuipentumana ilmapallojen varassa jälleen takaisin alakertaan.

Katso video >>

"Oli ihanaa, että kaikki osallistuivat aktiviteettiin omilla taidoillaan eikä niin, että joku olisi alkanut sooloilemaan vaan olimme koko ajan yhdessä. Piti myös huomioida naapurit eli mitä he tekivät eikä vain pelkästään se meidän oma pöytämme. Osallistujista oli kiva nähdä lopulta video, miten hienosti kaikki toimi. Olimme ylpeitä siitä, miten tämä tehtiin yhdessä ja kuinka upea suoritus tästä kaikkiaan tuli", kertoo Marjaana Kivioja, Fingridin viestintäpäällikkö.

"Mielestäni erittäin hyvä harjoitus ja positiivinen kokemus. Meillä on ollut aiemmin lähinnä fyysisiä harjoituksia. Tämä tuo eri perspektiiviä eli miten harjoitetaan omaa korvienväliä ja yhteistyötä niin, että samalla pidetään hauskaa. Uskon, että ihmiset saivat aktiviteetista paljon", kuvailee Jukka Ruusunen, Fingridin toimitusjohtaja.

"Alussa vähän kaikilla oli nähtävissä epäuskoiset ilmeet: emme voi onnistua tekemään tämän kaiken tässä ajassa. Silti onnistuimme, aivan käsittämätöntä." tiivistää Timo Ristikankare, Fingridin kiinteistöpäällikkö.

Lisätietoja Ketjureaktio-tiimiaktiviteetista - klikkaa logoa: