Murra mysteerikoodit

Tiivistempoinen ja mukaansatempaava Koodin Murtajat -aktiviteetti tuo maailmalla suositut escape room -tapahtumat suoraan omaan kokoukseesi tai tapahtumaasi!

Lisätietoja >

 Katso video >

Pelastakaa Joulupukki! >

Lue Evento-lehden artikkeli >

P Y Y D Ä  T A R J O U S  >


Yllätys

Sovittuna hetkenä konferenssiisi tai tapahtumaasi marssii Men in Black -asuihin sonnustautunut avustajakaarti mukanaan avaruushenkiset alumiinisalkut. Väki jaetaan joukkueisiin. Tehtävänanto alkaa mystisellä videoesityksellä, jossa hyytävä ääni haastaa tiimit selviytymään edessä olevasta tehtävästä annetun aikarajan puitteissa. Alkaa tiukka taistelu kelloa vastaan.

 

Tiimityön tärkeys

Tehtävänä on ratkaista koodi, jolla alumiinisalkun numerolukko saadaan avattua. Sisältä paljastuu neljä uutta pienempää mysteerisalkkua, kaikki luonnollisesti myös lukossa sisältäen lisää arvoituksellisia haastetehtäviä, jotka vaativat saumatonta tiimityötä - myös tiimien välillä - päättelykykyä ja luovaa ajattelua. Ja, kaikki tämä sananmukaisesti periaatteella "thinking out of the box ".

 

Mysteerin ratkaiseminen

Viimeisen mysteerilaatikon sisältö on joukko kirjaimia, jokaisella tiimillä omansa. Kirjaimet täytyy saada oikeaan järjestykseen, mysteeri ratkaistua ja kello pysäytettyä.

Mysteerin ratkaiseminen ei ole aivan lastenleikkiä vaan sopivasti haastavaa, Keskinäisen kilpailun sijaan tiimien on ymmärrettävä yhteistyön tärkeys - aivan kuten oikeassakin työyhteisössä!