Keitä olemme

Seikkailu Oy on elämykselliseen tapahtumamarkkinointiin, erikoismatkoihin, tiimikoulutukseen ja kannustamiseen erikoistunut elämysverstas. Kansainvälisyys, verkostot, uniikit ideat, tyyli- ja tilannetaju ovat osaamisemme ydintä edelleen. Olemme myös osa maailman johtavaa teambuilding–organisaatiota, Catalyst Globalia. 

 

Vuodesta 2014 olemme mukana maailmanlaajuisessa Catalyst Global -ketjussa. Catalystin myötä saimme käyttöömme 200 korkeatasoista tapahtumaformaattia, tiimiaktiviteettia ja yrityspeliä. Samat tuotteet ovat asiakkaidemme saatavilla kaikkialla Suomessa ja eri puolilla maailmaa.

Meillä on ollut ilo ja kunnia tuoda Suomeen Pohjois-Euroopan ensimmäinen Society of Incentive & Travel Executives -järjestön Crystal Award -palkinto. maailman parhaista kannusteohjelmista. Arvostettu palkinto myönnetään vuosittain maailman parhaista kannusteohjelma- ja incentive-matkatoteutuksista.

Fincentive on puolestaan sekä Seikkailu Oy:n aputoiminimi että rekisteröity tavaramerkki. Käytämme Fincentive-nimeä kannusteohjelmiin liittyvissä palveluissamme.

Avaintiimimme

Seikkailu Oy:n joukoissa tiivistyvät elämysalan pioneerihenki, itsensä peliin laittaminen, luovuus ja luotettavuus. Yrittäjähenkinen, maailmaa nähnyt (ja sitä melkolailla myös kiertänyt) ydintiimimme koostuu tapahtumamarkkinoinnin, outdoor-tiimikoulutuksen, erikoismatkojen ja kannustamisen osaajista ja asiantuntijoista.

TIMO HEINARO, SEIKKAILIJA

¨Tapahtuma-alan ikoninen uranuurtaja Timo, on toiminut Seikkailu Oy:n priimuksena ja moottorina jo lähes 30 vuoden ajan. Matkakokemuksia ja kommelluksia sekä luottoystäviä mies on kerännyt yli 60 maasta ja hän on uransa aikana järjestänyt lukuisia yritystapahtumia, erikoismatkoja, myyntikilpailuja ja kannusteohjelmia. Tältä mieheltä into ja ideat kehittää alaa eivät lopu kesken. 
Lue Kongres Magazinen haastattelu

ARI PELTOMÄKI, TEHOSTAJA

Rautahermoinen Ari on Seikkailun keskeisiä tukipilareita, jota ilman rattaat eivät pyörisi. Ari on erityisesti tuotannon ja digitaalisten ratkaisuiden kehittäjä, jonka ammattitaito ulottuu pitkälle asiakaslähtöisistä konsepteista ja henkilöstön osaamisen vahvistamiseen. Arin intohimo Seikkailua kohtaan näkyy ja kuuluu jokaisella liiketoiminnan osa-alueella.

JENNICA STORBJÖRK, POTENTIAALIN KASVATTAJA

Energinen Jennica on työyhteisöjen ja organisaatioiden inspiroiva moniosaaja. Hän on tunnettu persoona niin markkinoinnin, tapahtumien kuin hyvinvointia lisäävien fasilitointien saralla. Jennican supervoima on löytää ratkaisuja siihen, miten yritysten vastoinkäymiset voidaan muuttaa menestyskonsepteiksi.

INA PENTTINEN, MAHDOLLISTAJA

Salatuista kyvyistään ja elämäniloisesta asenteestaan tunnettu Ina, nostaa palvelun laadun ja projektinhallinnan uusille tasoille. Inan kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaiden tarpeita näkyy erityisesti käytännön toteutuksissa ja asiakaskohtaamisissa. Maanläheisen Inan työskentely ja käsiala näkyy vahvimmin henkilöstön- ja tuotannonhallinnan eri osa-alueilla.

MIKA KOIVULA, PUHEENJOHTAJA

Seikkailun hallituksessa puhetta johtaa Mika. Päätyönään hän rakentaa eturivin kustannustalolle digitaalisia palveluita ja aiemmin hän on ollut mukana perustamassa ja menestyksellisesti johtamassa mm. PHS Interactivea ja Fogscreenia.

OSKAR VAHERVUORI, EDISTÄJÄ

Okun erikoisalaa ovat luova konseptisuunnittelu, ohjelmasisältöjen rakentaminen ja stage managerina toimiminen niin suomalaiskansallisissa tunnelmissa kuin kulttuurituntemusta ja kielitaitoa vaativissa kv. showbiz –tilanteissakin. Lue lisää

Yritystiedot – Seikkailu Oy

Puhelin+358 10 430 0800
Emailseikkailu@seikkailu.fi
YhteyshenkilöTimo Heinaro
+358 400 794400
timo@seikkailu.fi
Fax +358 10 430 0808
OsoiteSuomalaistentie 7, FI-02270 Espoo, Finland
Kotipaikka Espoo 
ALV- / LY-TUNNUS2072960-8  /  FI020729608
PankkiNordea Pankki, Länsituulentie 10, FI-00020 NORDEA
Tilinumero 111230-361573
IBAN IBAN FI8511123000361573
BIC / SWIFT CODENDEAFIHH
Maksuvaluutta EUR 

Lisätietoa yhteistyöhön liittyen: yleiset toimitusehdot, maksuaikataulut