Seikkailu mediassa

 

Ei kilpailua vaan yhdessä tekemistä

Blogikirjoituksemme Evento-lehdessä nostaa esiin tiimi- ja tapahtuma-aktiviteettien toteuttamista tavoilla, joilla kokousten ja tapahtumien osallistujia aktivoidaan osallistamisen avulla - ilman pakkopullaa ja noloja tilanteita

Lue blogikirjoitus > 

 

Ensiluokkaiset tiimiaktiviteetit sitouttavat, motivoivat ja auttavat menestymään

Yhteisöllisyyden vahvistamista. Tehokkaampaa tiimityöskentelyä. Resilienssiä ja muutosjohtamista. Hybridityöelämän haasteet mietityttävät nyt johtajia ja yrityksiä, jotka etsivät keinoja henkilöstön motivaation ja menestyksen tukemiseksi.

Lue artikkeli

Tekemistä etänä ja virtuaalisesti

Helsingin Sanomat  kirjoitti artikkelin yritysten tavoista osallistaa väkeään etätyöskentelyolosuhteisssa.Seikkailu Oy mukana haastattelussa!

Lue artikkeli

Tutustu etätiimiaktiviteetteihin > 

Tarkoin harkitut porkkanat

Evento-lehdessä tentataan Seikkailun toimitusjohtaja Timppaa kannustamisesta ja palkitsemisesta. Artikkelin voit lukea klikkaamalla allaolevaa linkkiä!

Lue artikkeli

Tutustu kannusteohjelmiin >

 

Kokonaisuus on osiensa summa

 RVM Investium lanseerasi uudet arvonsa Isompi Kuva -aktiviteetin avulla. Ryhmät verkostoituvat ja toimivat yhteistyössä maalaten jättimäisen osista koostuvan taideteoksen.

Lue artikkeli

Tutustu Isompi Kuva -aktiviteettiin >

 

Hvar, Hvar away

F-Securen globaali kannusteohjelma vei yhtiön parhaat myyjät jetsetin suosimalle Hvarin saarelle Kroatiaan. Nelipäiväinen matka tutustutti johtoon ja työkavereihin sekä tarjosi autenttisia elämyksiä Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvassa ympäristössä. 

Lue artikkeli

Katso video

Tutustu erikoismatkoihimme >