Videokirjasto

Videokirjastostamme löydät ikuistuksia toteuttamistamme tiimitapahtumista, kannustematkoista ja muista unohtumattomista kokemuksista!

 

F-Securen kannusteohjelmat

Seikkailu Oy on vastannut F-Securen globaalista kannusteohjelmasta jo vuosien ajan. Yrityksen parhaat myyjät ovat päässeet matkustamaan erikoisiinkin kohteisiin kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä, kulttuuria, kulinarismia. Matkakohteina ovat olleet mm. Skotlanti, Kroatia, Andalusia, Grindelwald ja Slovenia.

Katso esimerkiksi video matkasta Georgiaan

Enston Isompi Kuva

Enstolaiset verkostoituvat ja toimivat yhteistyössä luoden jättimäisen, tiimien maalaamista kanvaksista koostuvan taideteoksen. Lopputuloksena oli upea mestariteos, joka päätyi arvoiselleen paikalle pääkonttorin seinälle. Katso video!

 

Boomtime-flashmob Oslossa

WAKAWAKA - This is for Africa! 150 rezidorilaisen flashmob-esitys keskellä Osloa keräsi rahaa World Childhood Foundationille. Seikkailun väki opasti musisoimaan Boomwhackereilla ja tanssimaan Shakiran tahdeissa, harjoitteluaikaa vain kolme varttia.

Fonecta, Eiger Dreams kannusteohjelma

Eiger Dreams vei kannusteohjelman tavoitteet 250% ylittäneen Fonectan myyntitiimin Grindelwaldiin kuuluisan Eiger-vuoren juurelle. Reissun aikana lasketeltiin alas Lauberhornin syöksyrinnettä, kelkkailtiin alas maailman pisintä luonnonkelkkarataa otsalamppujen valossa, vaellettiin Euroopan suurimmalla jäätiköllä Aletsch Gletscherillä ja kiipeiltiin ensimmäisinä turisteina ikinä Eigerin Pohjoisseinämällä. Kannusteohjelma maksoi itsensä takaisin 14-kertaisesti.

Conventa Ambassador -haastattelu

Seikkailun toimitusjohtaja Timo Heinaro nimitettiin ensimmäiseksi Conventa Ambassadoriksi hänen ansioistaan Kaakkois-Euroopan MICE-matkailun kehittämisessä ja edistämisessä. Katso Timon tiukka haastattelu, jossa käydään läpi mm. incentive-matkailun vaatimuksia ja alan trendejä. 

Instrumentarium, unohtumaton luontoretki

Red Army Surprise Attack on MTV3 Kymppiuutisten loppukevennyksenä julkaistu ikuistus Instrumentariumin japanilaisille vierailleen järjestämästä luontoretkestä, joka sai yllättävän käänteen… Huomioi erityisesti Tomo Ikekanen japaninkielinen kommentti Suomesta!

Crystal Avard palkinnon voittanut esimerkki matkatoteutuksistamme

Finnish in Russia on lyhyt kooste ainutkertaisesta matkatoteutuksestamme, joka voitti ensimmäisenä (ja edelleen ainoan) pohjoiseurooppalaisena Crystal Award –palkinnon maailman parhaista kannusteohjelma- ja –matkatoteutuksista.

Matkan kohokohtina olivat mm. purjehduskilpailu vanhoilla kuunareilla Suomenlinnaan, Lapinkylä Seurasaaressa revontuliprojisointeineen, Punainen tori tyhjentäminen turisteista ja paikallisista, yksityisnäytös Moskovan sirkuksessa - ja 1800 orpolasta kutsuttuina vieraiksi, Eremitaasin vierailu sen ollessa yleisöltä suljettuna, gaalaillallinen Pietarinhovissa ja jäähyväisilta Etnografisessa museossa.

Helsingin kaupungin Turistitoimisto, erikoinen sightseeing-kokemus

Czarist Reqruitment Day toteutettiin mittatilaustyönä Helsingin Kaupungin Turistitoimistolle, joka halusi säväyttää ulkomaiset kannustealan ostajat erikoisella sightseeing-kokemuksella. Nelituntisen aikana vieraat osallistuivat kuvitteelliseen tsaarinarmeijan rekrytointipäivään tutustuen laivaston, tykistön, rautaisten ratsuväkijoukkojen ja mobilisoidun jalkaväen toimintaan.

Xerox, palkintomatkatoteutus

Xeroxille DDR-teemalla toteutetun Trabiralli-myyntikilpailun palkintomatkatoteutus pääsi peräti Slovenian RTVSLO -television pääuutislähetykseen

Trabiralli valittiin myös ainoaksi case-esimerkiksi Society of Incentive & Travel Executives -järjestön maailmankonferenssiin Orlandoon joulukuussa 2013 ja se esiteltiin myös SITE Educational Weekin aikana huhtikuussa 2014

Viitosluokan*) koskenlaskua Sambesi-joella


Meiltä kysytään usein, mikä on ollut mieliinpainuvin seikkailumme tähän mennessä.  Listasta kun tuppaa aina tulemaan kovin pitkä seuraava kysymys on yleensä: no, mikä sitten on hurjin?  Tässä yksi esimerkki: koskenlaskua Sambesi-joella 120 m syvässä kanjonissa suoraan Viktorian putousten juurelta (putouksia ei sentään lasketa). Katso meininkiä myös kumiveneessä kuvaamistamme otoksista varsinkin kuinka meidän kävi, kun eteen tuli maailman suurin  kaupallisesti laskettava koski, the Oblivion (suomeksi Kadotus) 

*) Viitosluokka (englanniksi Grade Five) on rajuin koskiluokka, johon turisteilla on asiaa. Kuutosluokan kosken saa laskea alas vain ammattilaiset.