Tekijät

image description
Seikkailu Oy:n joukoissa tiivistyvät elämysalan pioneerihenki, itsensä peliin laittaminen, luovuus ja luotettavuus. Yrittäjähenkinen, maailmaa nähnyt (ja sitä melkolailla myös kiertänyt) ydintiimimme koostuu tapahtumamarkkinoinnin, outdoor-tiimikoulutuksen, erikoismatkojen ja kannustamisen osaajista ja asiantuntijoista. Voimavarojamme täydentävät erittäin laajan, vuosien mittaan rakennetun kumppaniverkostomme valikoidut ammattilaiset niin kotimaassa kuin kaukokohteissakin. Seikkailutavaratalo-tietopankkimme on uniikki maailmanlaajuisestikin.

Saanemme esitellä avaintiimimme :

TIMO HEINARO,  SEIKKAILIJA

Tapahtuma-alan ikoninen uranuurtaja Timo, on toiminut Seikkailu Oy:n priimuksena ja moottorina jo lähes 30 vuoden ajan. Matkakokemuksia ja kommelluksia sekä luottoystäviä mies on kerännyt yli 60 maasta ja hän on uransa aikana järjestänyt lukuisia yritystapahtumia, erikoismatkoja, myyntikilpailuja ja kannusteohjelmia. Tältä mieheltä into ja ideat kehittää alaa eivät lopu kesken. Lue Kongres Magazinen haastattelu >>

ARI PELTOMÄKI,  TEHOSTAJA

Rautahermoinen Ari on Seikkailun keskeisiä tukipilareita, jota ilman rattaat eivät pyörisi. Ari on erityisesti tuotannon ja digitaalisten ratkaisuiden kehittäjä, jonka ammattitaito ulottuu pitkälle asiakaslähtöisistä konsepteista ja henkilöstön osaamisen vahvistamiseen. Arin intohimo Seikkailua kohtaan näkyy ja kuuluu jokaisella liiketoiminnan osa-alueella.

JENNICA STORBJÖRK,  POTENTIAALIN KASVATTAJA

Energinen Jennica on työyhteisöjen ja organisaatioiden inspiroiva moniosaaja. Hän on tunnettu persoona niin markkinoinnin, tapahtumien kuin hyvinvointia lisäävien fasilitointien saralla. Jennican supervoima on löytää ratkaisuja siihen, miten yritysten vastoinkäymiset voidaan muuttaa menestyskonsepteiksi.

INA PENTTINEN,  MAHDOLLISTAJA

Salatuista kyvyistään ja elämäniloisesta asenteestaan tunnettu Ina, nostaa palvelun laadun ja projektinhallinnan uusille tasoille. Inan kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaiden tarpeita näkyy erityisesti käytännön toteutuksissa ja asiakaskohtaamisissa. Maanläheisen Inan työskentely ja käsiala näkyy vahvimmin henkilöstön- ja tuotannonhallinnan eri osa-alueilla.

MIKA KOIVULA,  PUHEENJOHTAJA

Seikkailun hallituksessa puhetta johtaa Mika. Päätyönään hän rakentaa eturivin kustannustalolle digitaalisia palveluita ja aiemmin hän on ollut mukana perustamassa ja menestyksellisesti johtamassa mm. PHS Interactivea ja Fogscreenia.

OSKAR VAHERVUORI,  EDISTÄJÄ

Okun erikoisalaa ovat luova konseptisuunnittelu, ohjelmasisältöjen rakentaminen ja stage managerina toimiminen niin suomalaiskansallisissa tunnelmissa kuin kulttuurituntemusta ja kielitaitoa vaativissa kv. showbiz –tilanteissakin. Lue lisää