Taustaa

image description

Erikoisosaamistamme ovat elämysrikkaat tapahtumat ja matkat, tapahtumamarkkinointi, kannustaminen ja palkitseminen sekä tiimihengen lujittaminen. Kansainvälisyys, verkostot, uniikit ideat, tyyli- ja tilannetaju ovat osaamisemme ydintä edelleen.

Vuonna 1990 perustettu Seikkailu Oy tunnetaan elämysalan legendaarisena edelläkävijänä. Olemme heittäytyneet yli 20 vuoden aikana mitä erikoisimpiin koitoksiin yhdessä ennakkoluulottomien, tavoitehakuisten ja laatutietoisten asiakkaidemme kanssa. Tuloksena on synnytetty otolliset olosuhteet bisnessuhteiden syventämiseen, yrityskuvan personalisointiin ja vieraanvaraisuuden osoittamiseen, vaikutettu positiivisesti oman väen tekemisen meininkiin, inspiroitu, kannustettu ja palkittu unohtumattomin tavoin.

Seikkailu Oy on yksi Suomen pitkäaikaisemmista jäsenistä SITE Global –järjestössä. Kansainvälistä tunnustusta olemme saaneet tuomalla Suomeen ensimmäinen ja edelleen ainoa SITE Globalin Crystal Award –palkinto Pohjois-Euroopassa. Arvostettu palkinto myönnetään vuosittain maailman parhaista kannusteohjelma- ja incentive-matkatoteutuksista.

Vuodesta 2014 olemme mukana maailmanlaajuisessa Catalyst Global -ketjussa. Catalystin myötä saimme käyttöömme toistasataa eturivin tapahtumaformaattia, tiimiaktiviteettia ja yrityspeliä. Samat tuotteet ovat asiakkaidemme saatavilla ympäri maailman.